Syrinx - hudební skupina

Články

15.7.2015

Tak je tady léto v plném proudu a já nestíhám psát o všem, co se děje na naše stránky. Odehráli jsme spoustu krásných svateb, také jedny narozeniny v Olomouci v Bulharském klubu, dvě taneční zábavy - v Majetíně a v Nedvězí - a bylo to velice příjemné.

Svatební oslava Marie a Tomáše  Seluckých 4.7.2015

Minulý týden jsme hráli na svatební oslavě novomanželů Marie a Tomáše  Seluckých, kteří nás znali už z plesu v Rudě nad Moravou v letošním roce. Oslava se konala v krásném prostředí vinařství Skalák v Ježově a společnost byla distingovaná a velice příjemná. Bylo pro nás příjemné, že se líbily takové skladby jako Wonderfull Tonight od Erica Claptona, Zeď od Pink Floydů a pod. Jako první tanec si novomanželé vybrali skladbu I can´t help, falling in Love v orchestrální úpravě pro saxofon a klávesy, kterou jsme připravili na přání. No a dál se pokračovalo v obvyklém rytmu - tanec s rodiči a pak už to bylo na všech ostatních. Musím říct, že novomanželský pár byl velice sympatický, příjemný a moc jim to slušelo. Společnost se bavila dobře do jedné hodiny po půlnoci, kdy byl nejvíce zaplněný taneční parket - ono není divu, protože do té doby bylo poměrně velké horko, takže výraznější taneční kreace zasluhovaly velký obdiv. Z našeho pohledu byla svatební oslava vydařená a snad to potvrzuje i následné hodnocení novomanželů viz reference níže .
Přejeme novomanželům Seluckým, ať se jim daří a děkujeme za příjemnou společnost.

Dobrý den všem členům, 

ještě jednou moc děkujeme za výborné vystoupení na naší svatbě. Svým hraním jste skvěle rozproudili atmosféru. Díky výbornému výběru písniček se všichni zapojili, dokonce i ti, kteří nikdy předtím netancovali!! Všichni svatebčané i personál říkali, že jste nejlepší kapela, kterou kdy slyšeli.  Děkujeme moc a fotky pošleme, jakmile je obdržíme.

Marie a Tomáš Selučtí (svatba 4.7.2015)

P.S. Těšíme se na ples v Rudě nad Moravou!!! 
 
Kam dál?
Hudba na svatbu
Kalendář
Repertoár