Syrinx - hudební skupina

Články

10.2.2015

31.1.2015 svatební oslava novomanželů Jandových

Nestává se, že bychom hráli v plesovou sezonu na nějaké svatbě, přece jen - ceny jsou trochu vyšší. Letos jsme se domluvili a hráli jsme v nám dobře známém prostředí u pana Němce v Penčicích, v Hospůdce ve stodole, či spíše v jejích nových prostorách. Novomanželé Lucka a Roman měli obřad venku a je třeba říct, že celá atmosféra tohoto místa má cosi do sebe. My jsme přijeli cca hodinu před začátkem, nachystali aparaturu a začali hrát. Jako první společný tanec novomanželé chtěli Moon River a myslím, že byli příjemně překvapeni, když jsme řekli, že písničku zahrajeme živě, že není třeba ji pouštět z CD. Na svatební oslavě bylo hodně mladých lidí a zjistili jsme nakonec, že jsme už v této společnosti jednu svatbu hráli a to v loňském roce. Ale to ani budoucí novomanželé nevěděli, když si nás objednávali, nicméně bylo to příjemné. Zábava se rozjela poměrně rychle, po tradičním útlumu, který na svatebních oslavách obvykle nastává, svatebčany opět nastartovala píseň od skupiny Daft Punk - Get Lucky, no a pak to jelo jako z kopce - Rolling Stones, V blbym věku, Life is Life, Europe, Bamboleo - už si to ani všechno nepamatuji, ale končili jsme AC DC Highway to way, což není typicky svatební píseň, ale byla na přání a tudíž přijata velice příznivě.
Bylo by fajn, kdyby někdo poslal pár fotek, ať můžeme tuto skvělou svatební oslavu zdokumentovat i obrazem. A že svatba nebyla super jen z našeho pohledu, ale líbila se i novomanželům, to ukazuje reference, která je uveřejněna níže.

Takže děkujeme a těšíme se na další svatební páry!

Dobrý den, paní Chytilová,

na stránkách jsem nenašla způsob, jak zanechat komentář a v objednávkách ve zprávě jsem měla přesáhla povolený počet znaků.

Níže Vám posílám naši referenci. Ještě jednou moc děkujeme, byli jste opravdu báječní! 

Moc Vám děkujeme, že jste si i přes Vaši vytíženost našli čas, abyste nám v náš velký den zahráli. Hudba byla dokonalá a rozproudila zábavu, i jsme se zapotili :-) 

Nebylo nutné selektovat repertoár, sami jste to skvěle odhadli a hlavně hráli skoro bez přestávky. Srdečně Vás doporučuji a ještě jednou moc děkujeme.

Lucka & Roman

My děkujeme také!!! SYRINX

KAM DÁL?
Hudba na svatbu
Repertoár
Kalendář